Ajankohtaista

Aukioloaikamme muuttuvat 13.1.2020 alkaen

Klinikkamme aukioloajat muuttuvat 13.1.2020 alkaen. Olemme auki seuraavasti – Maanantaista torstaihin klo 9-20 Perjantaisin klo 9-16 Toivomme tämän helpottavan aikojen saamista jatkossa.

Read more

Lisää vapaita eläinlääkäriaikoja

Eläinlääkäri Saara Färlin liittyy joukkueeseemme tekemään klinikallemme lisätyövuoroja, jotta pystymme jatkossa vastaamaan paremmin eläinlääkäriaikojen kysyntään. Saara on valmistunut eläinlääkäriksi 2014 ja on työskennellyt siitä lähtien pieneläinten parissa Tampereella ja muualla Pirkanmaalla. Saara hoitaa niin koirat ja kissat kuin myös kanit, marsut ja jyrsijät/eksoottiset eläimet. Erityisinä mielenkiinnon kohteina Saaralla on hammas- sekä ihosairaudet. Saaralla on itsellään […]

Read more

Väkemme vahvistuu

Klinikallamme on aloittanut kuun alussa hoitajana Essi Koivunen. Essi on ollut aiemmin työharjoitteluissa klinikallamme. Lisäksi meillä on aloittanut nyt syyskuun puolessa välissä hoitajana Piia Airanne. Piia on aiemmin työskennellyt Eläinklinikka Hakametsässä. Molempien esittelyn löydät henkilökuntaosiosta sivuiltamme. Essi ja Piia auttavat teitä jatkossa mielellään niin klinikalla kuin myös puhelimessa.

Read more