Lisää vapaita eläinlääkäriaikoja

Eläinlääkäri Saara Färlin liittyy joukkueeseemme tekemään klinikallemme lisätyövuoroja, jotta pystymme jatkossa vastaamaan paremmin eläinlääkäriaikojen kysyntään. Saara on valmistunut eläinlääkäriksi 2014 ja on työskennellyt siitä lähtien pieneläinten parissa Tampereella ja muualla Pirkanmaalla. Saara hoitaa niin koirat ja kissat kuin myös kanit, marsut ja jyrsijät/eksoottiset eläimet. Erityisinä mielenkiinnon kohteina Saaralla on hammas- sekä ihosairaudet. Saaralla on itsellään […]

Read more

Väkemme vahvistuu

Klinikallamme on aloittanut kuun alussa hoitajana Essi Koivunen. Essi on ollut aiemmin työharjoitteluissa klinikallamme. Lisäksi meillä on aloittanut nyt syyskuun puolessa välissä hoitajana Piia Airanne. Piia on aiemmin työskennellyt Eläinklinikka Hakametsässä. Molempien esittelyn löydät henkilökuntaosiosta sivuiltamme. Essi ja Piia auttavat teitä jatkossa mielellään niin klinikalla kuin myös puhelimessa.

Read more

Satavetissä aloittaa eläinfysioterapeutti

Eläinfysioterapeutti Kati Haula ottaa vastaan asiakkaitaan Satavetin tiloissa torstai-iltapäivisin 1.3. alkaen. Fysioterapiakäynti on yleensä tunnin mittainen. Fysioterapiakäynneillä pyritään kuntouttamaan eläintä sekä tukemaan eläimen oikeaa liikkumistapaa yhteistyössä eläinlääkärin kanssa. Ajanvaraus Katille puhelimitse (02-6411660).

Read more